«The good virus», la millor campanya de mercadotecnia social dels premis «Cactus»

El publicista Lluís Bassat ha estat protagonista del lliurament dels Premis Cactus, que reconeixen els millors projectes de tecnologia i comunicació catalans, en rebre el guardó honorífic per la seva dilatada trajectòria professional.

La cerimònia, organitzada per Digitals Girona i el Club de Mercadotecnia d’aquesta província, obria per primera vegada els guardons a tota Catalunya.

A més de Bassat, el director, productor i guionista de cinema Edmon Roch ha rebut el Gran Premi Cactus per la pel·lícula «Tadeo Jones 2. El secreto del Rey Midas».

La resta de guanyadors a l’apartat digital han estat Circ de la Cultura (millor web), TwinappRunning (millor aplicació) i De pis en pis (millor projecte tecnològic).

Pel que es refereix a l’àmbit de la mercadotecnia i la comunicació, els guardons han recaigut en «Solís Responsable» realitzada per Temps BBDO per Nestlé (millor campanya), «Testamenta» (millor innovació de producte) i «Heart Beat Mupi», de Temps BBDO per Nestlé Viladrau (millor campanya de comunicació).

En l’única categoria en la qual el guanyador obté una dotació econòmica, de 3.000 euros, la de millor campanya de mercadotecnia social, l’escollit ha estat «The Good Virus«, de Contrapunto BBDO per ATELCA.

Altres guardons han estat para Clipster BCN (instagramer de l’any) i per Leopolda Olda(youtuber de l’any), que s’han beneficiat de la segmentació en dues aquest any de l’anterior modalitat ‘influencer de l’any’.

Font: La Vanguardia